A Truck-Repair

20 éves múlttal és tapasztalattal új formában,
új néven, új arculattal folytatjuk!

A számaink már bizonyítottak 20 év alatt

Ügyfél

Kamion javítás évente

Kamion vizsgáztatás évente

Minőségpolitikánk

 

yellow tickj Szolgáltatásunk színvonalát elsősorban a munkavállalóink minőség- és környezettudatos szemléletének oktatásokkal való megteremtésével és javításával kivánjuk fejleszteni.

yellow tickj Munkatársaink részére megfelelően kulturált munkakörülményeket biztositunk.

 yellow tickj Szolgáltatásainkat a már meglévő gépjárműparkok felmérésével, Mercedes, Iveco, Man járművek felkutatásával, fuvarozással foglalkozó vállalkozók, cégek járműparkjainak frissítésével, javításával, környezetvédelmi felülvizsgálatával, műszaki vizsgáztatásával kívánjuk teljessé tenni.

yellow tickj A Mercedes, Iveco, Man, és további jól ismert márka-tulajdonosok számára egy olyan széles skálájú, megfelelő darabszámú alkatrészbázist biztosítunk, amely az azonnali hibaelhárítást, a gyors időszakos karbantartást, illetve eseti javítási munkák szakszerű elvégzését teszi lehetővé.

yellow tickj Az infrastruktúra fejlesztését a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével, az elérhető legjobb technika alkalmazásával végezzük, energiatakarékos megoldások bevezetésére törekszünk.

yellow tickj Működésünk során és az új technológiák bevezetésénél a környezetkárosító anyagok-, és a hulladék kibocsátás minimalizálására törekszünk.

 

Társaságunk az integrált irányítási rendszerét az MSZ EN ISO 9001:2001 és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok szerint működteti és elkötelezettséget vállalunk a vonatkozó jogszabályok követelményeinek, a szervezetünk által a környezeti tényezők vonatkozásában vállalt egyéb követelmények teljesítésére, valamint az integrált irányítási rendszer folyamatos fejlesztésére.

Share This