Iveco Daily Van

Daily Van (Iveco)

Az év furgonja 2015

Kategóriájában a legnagyobb a műszaki terhelhetőség, amely kiemelkedően hosszú élettartammal párosul.

2,9t – 7t össztömegű IVECO DAILY járműcsalád

  • Alvázra épített 7,3 m3 – 19,6 m3 es furgonok
  • Járóképes alvázak 3 450mm – 4 750mm tengelytávval, szimpla és dupla fülkés változatban is
  • 106LE – 205LE 4 hengeres, közös gyűjtőcsöves (Common Rail), soros, turbófeltöltős motor (EURO 5 motor – EGR technológiával)
  • maximális nyomaték széles fordulatszám tartományban
  • 4 váltótípus (3 mechanikus, 1 automata)

ALAPFELSZERELTSÉG az ESP9 (ABS; EBD; ASR; MSR; ESP; HBA; Hill Holder; LAC;TSM; HRB; HFC; RMI; ROM)

  • Egyes modellek összkerékhajtású változatban is (3,5 t és 5,5 t össztömeg)
  • Kimagasló vezetői kényelem, felhasználó központú vezető tér
  • Könnyű vezethetőség, alacsony szerviz költségek és üzemanyagfogyasztás

2014. szeptember 23.- Hannover – Az új Daily, az Iveco könnyű haszongépjárműveinek harmadik generációja nyerte el a „Nemzetközi év furgonja 2015” díjat. A professzionális felhasználók által támasztott számos alapkövetelményt teljesíti: valódi létraalvázas kialakítás, amely fuvarfeladattól függően számtalan felépítménytípus fogadására alkalmas valamint megbízható, rugalmas turbodiesel motorok széles választékát kínálja.

A Daily-t mindig az Ügyfelek legújabb elvárásai szerint fejlesztik, miközben az eredeti tulajdonságait megőrzi – ezáltal lesz a kishaszongépjárművek között a legjobb, mind termelékenység, mid sokoldalúság tekintetében. A Daily nap mint nap számtalan Ügyfelet tesz elégedetté, mindazokat, akik azért választották, mert hatékonyságot és hosszú élettartamot várnak tőle.
Mára már több, mint egymillió Daily fut az utakon minden országban és éghajlaton. Az új Daily ismételten bebizonyítja, hogy minden éghajlaton, minden rakománytípushoz és fuvarfeladathoz ideális szállítójármű és munkaeszköz.

A Daily termékcsoport ideális járművet jelent minden szakmai felhasználó számára: azoknak, akik házhozszállítást végeznek (a helyi gyűjtőfuvarozástól a nemzetközi házhozszállításig), azoknak, akik áruszállításban érdekeltek (az élelmiszerszállítástól az építőanyag szállításig), azoknak, akik személyszállítással foglalkoznak (az iskolabuszoktól kezdve a menetrendszerinti járatokig, mozgássérültek szállítására és luxus minibuszok alapjául szolgálva, akár szállodák és repülőterek számára). Nem is említve azokat, akik a Daily-t lakóautóként használva a szabadidejük nagy részét is benne töltik.

Share This